Met veel liefde en plezier maak ik van jou en je geliefde, je gezin, jou en kind of je opa en oma een portret. Natuurlijk kan je het ook cadeau geven, voor een trouwerij, verjaardag, geboorte of jubileum. Hoe origineel is dat?! En jij mag kiezen wie of wat er geïllustreerd wordt.

Wat kan er nog meer op een portret staan?
Naast personen kan ook je huisdier, een interieurstuk, je favoriete plant of boek of je lievelingsdrankje op het portret staan. Elk item geldt dan als ‘extra’.

Wat krijg ik en hoe maak je het?
Je ontvangt de originele en dus unieke (!) illustratie thuis per post. Ik zorg dat het portret zorgvuldig is ingepakt. Ik maak de illustraties op dik aquarelpapier met aquarelverf, pen en inkt. Wil je een portret in gouache of kleurpotlood? Dat kan! Laat me dat dan weten in een mailtje.

Hoe werkt het?
Zodra de betaling is voldaan, krijg je van mij een mail ter bevestiging en de vraag of je foto’s wilt sturen. Zorg dat je foto’s stuurt van de personen en de extra’s die op het portret komen te staan. Vervolgens ga ik aan de slag met je portret en zorg ik er voor dat het portret binnen 1 -3 weken bij jou thuis is. Wil je het eerder hebben? Laat me dat even weten.

-Het portret mag niet worden ingezet voor commercieel gebruik of veelvuldig worden gekopieerd/geprint.
-Neem contact op met annebrechtje (info@annebrechtje.nl) als je een portret wilt gebruiken voor op een geboortekaartje of trouwkaart. Neem ook contact op als je het portret voor commerciële doeleinden wilt gebruiken.
-Op elk portret staat de handtekening van annebrechtje. Deze kan i.v.m. eigendomsrechten niet worden verwijderd.
-Je krijgt 1x een schets te zien. Bij akkoord ga ik aan de slag en kan er niets veranderd worden.
-De portretten worden met zorg ingepakt en verstuurd met PostNL. Verzendkosten komen bovenop de portretprijzen. Wil je het verstuurd hebben met track en trace? Laat me dat weten in een mail.

Klik hier voor een leuke blogpost van CityMom over mijn portretjes. (Let wel: hier staat nog een oude prijs beschreven)