Hi! Welkom in mijn winkeltje. Hier vind je illustraties op maat, prints en originelen. Categorieën vindt je in de rechter balk (of onderaan de pagina op je mobiel). Binnenkort komen er ook trouw- en geboortekaarten in de shop. Kan je niet wachten en wil je een kaartje op maat voor jullie bijzondere levensgebeurtenis? Neem dan even contact met mij op.

 • Portret op maat ORIGINEEL

  100,00185,00
  Met veel liefde en plezier maak ik van jou en je geliefde, je gezin, jou en je kind(eren) of je opa en oma een portret. Natuurlijk kan je het ook cadeau geven, voor een trouwerij, verjaardag, geboorte of jubileum. Hoe origineel is dat?! En jij mag kiezen wie of wat er geïllustreerd wordt. FAQ Wat kan er op een portret staan? Naast personen kan ook je huisdier, een interieurstuk, je favoriete plant of boek of je lievelingsdrankje op het portret staan. Elk item geldt dan als 'extra'. Wat krijg ik? Je krijgt het originele portret. Keuze uit A4 en A5 formaat.
  • Kies je voor het origineel, ontvang je dus de unieke (!) illustratie thuis per post. Ik zorg dat het portret zorgvuldig is ingepakt.
  Wil je liever een print of het digitale bestand van het portret? Ga dan naar dit product. Hoe maak je het? Ik maak de illustraties op dik aquarelpapier met aquarelverf, pen en inkt. Wil je een portret in gouache of kleurpotlood (op dik glad papier)? Dat kan! Laat me dat dan weten in een mailtje. Hoe werkt het? Zodra de betaling is voldaan, krijg je van mij een mail ter bevestiging en de vraag of je foto's wilt sturen. Zorg dat je foto's stuurt van de personen en de extra's die op het portret komen te staan. Vervolgens ga ik aan de slag met je portret en zorg ik er voor dat het portret binnen 1 -3 weken bij jou thuis is. Wil je het eerder hebben? Laat me dat even weten. -Het portret mag niet worden ingezet voor commercieel gebruik . -Het is niet toegestaan om het (digitale) portret veelvuldig te kopiëren of te printen. -Neem contact op met annebrechtje (info@annebrechtje.nl) als je een portret wilt gebruiken voor op een geboortekaartje of trouwkaart. -Neem ook contact op als je het portret voor commerciële doeleinden wilt gebruiken. -annebrechtje behoudt de auteursrechten van deze illustratie. -annebrechtje behoudt de persoonlijkheidsrechten van deze illustratie, dat wil zeggen dat: wijzigingen, aantasting of verminking van het werk niet is toegestaan. Lees, voordat je een portret op maat besteld, even mijn Algemene voorwaarden en Privacy verklaring. Klik hier voor een leuke blogpost van CityMom over mijn portretjes. (Let wel: hier staat nog een oude prijs beschreven)
 • Portret op maat PRINT

  50,00135,00
  Met veel liefde en plezier maak ik van jou en je geliefde, je gezin, jou en je kind(eren) of je opa en oma een portret. Natuurlijk kan je het ook cadeau geven, voor een trouwerij, verjaardag, geboorte of jubileum. Hoe origineel is dat?! En jij mag kiezen wie of wat er geïllustreerd wordt. FAQ Wat kan er op een portret staan? Naast personen kan ook je huisdier, een interieurstuk, je favoriete plant of boek of je lievelingsdrankje op het portret staan. Elk item geldt dan als 'extra'. Wat krijg ik? Je krijgt een print van het portret. Keuze uit A4 en A5 formaat.
  • Een print van de tekening ontvang je op je deurmat, rechtstreeks van de drukker. Het wordt geprint op 300 grams Old Mill papier en heeft een mooie, luxe uitstraling. Naar wens ontvang je ook het digitale bestand. Onder de FAQ heb ik de voorwaarden gezet.
  Wil je liever het originele portret kopen? Ga dan naar dit product. Hoe maak je het? Ik maak de illustraties op dik aquarelpapier met aquarelverf, pen en inkt. Wil je een portret in gouache of kleurpotlood (op dik glad papier)? Dat kan! Laat me dat dan weten in een mailtje. Hoe werkt het? Zodra de betaling is voldaan, krijg je van mij een mail ter bevestiging en de vraag of je foto's wilt sturen. Zorg dat je foto's stuurt van de personen en de extra's die op het portret komen te staan. Vervolgens ga ik aan de slag met je portret en zorg ik er voor dat het portret binnen 1 -3 weken bij jou thuis is. Wil je het eerder hebben? Laat me dat even weten. -Het portret mag niet worden ingezet voor commercieel gebruik . -Het is niet toegestaan om het (digitale) portret veelvuldig te kopiëren of te printen. Neem contact op met annebrechtje (info@annebrechtje.nl) als je: -een portret wilt gebruiken voor op een geboortekaartje of trouwkaart. -het portret voor commerciële doeleinden wilt gebruiken. -een groter formaat dan A4 wil of meerdere personen/extra's Lees, voordat je een portret op maat besteld, even mijn Algemene voorwaarden en Privacy verklaring. Klik hier voor een leuke blogpost van CityMom over mijn portretjes. (Let wel: hier staat nog een oude prijs beschreven)
 • Ansichtkaart Kameel

  2,5010,00
  Kameel gaat verhuizen! En hoe... Hij pakt zijn vrolijke, versierde fiets met kar en trekt op pad met al zijn spullen. Waar zou hij gaan wonen? In een tent in de sahara, of in een hutje op de hei misschien?  Dit vrolijke A6 formaat ansichtkaartje is op de achterkant te beschrijven, er is ruimte voor een adres en om een postzegel op te plakken. Het kaartje is geprint op 350 grams Tintoretto Gesso papier en heeft daardoor een mooi structuurtje. Selecteer 'enkel' als je 1 kaart wil. Selecteer setje als je 5 kaarten voor een actieprijs wil! Wist je dat er ook een A4 formaat poster is van deze verhuizende kameel? Die kan je hier bestellen. Lees, voordat je een kaartje besteld, mijn Algemene voorwaarden en Privacy verklaring.
 • Kameel gaat verhuizen! En hoe… Hij pakt zijn vrolijke, versierde fiets met kar en trekt op pad met al zijn spullen. Waar zou hij gaan wonen? In een tent in de sahara, of in een hutje op de hei misschien?  Deze vrolijke poster op A4 formaat staat erg mooi ingelijst aan de muur of ten toon gesteld in de kinderkamer. De poster is geprint op 350 grams Tintoretto Gesso papier en heeft daardoor een mooi structuurtje. Wist je dat er ook een kaartje is van de verhuizende kameel? Die bestel je hier. Lees, voordat je een poster besteld, mijn Algemene voorwaarden en Privacyverklaring.
 • Nr 12/16 : de ijscowagen In mei maakte ik gedurende 16 dagen elke dag een illustratie. Ik begon met dit project toen ik een kladblok ontving en die eigenlijk wou weggooien. Ik vond dat zo zonde! Om papierverspilling tegen te gaan, bedacht ik er een andere bestemming voor. Ik illustreerde elke dag een tekening, om anderen te inspireren en om mezelf uit te dagen. De illustratie is gemaakt met aquarelverf en kleurpotloden. Je ontvangt bij aankoop de originele illustratie. Lees, voordat je een origineel besteld, mijn Algemene voorwaarden en Privacyverklaring. -annebrechtje behoudt de auteursrechten van deze illustratie. -annebrechtje behoudt de persoonlijkheidsrechten van deze illustratie, dat wil zeggen dat: wijzigingen, aantasting of verminking van het werk niet is toegestaan. -Het is niet toegestaan om de originele illustratie veelvuldig te kopiëren of te printen.
 • Aanbieding!
  Nr 12/16 : de ijscowagen In mei maakte ik gedurende 16 dagen elke dag een illustratie. Ik begon met dit project toen ik een kladblok ontving en die eigenlijk wou weggooien. Ik vond dat zo zonde! Om papierverspilling tegen te gaan, bedacht ik er een andere bestemming voor. Ik illustreerde elke dag een tekening, om anderen te inspireren en om mezelf uit te dagen. De illustratie is gemaakt met aquarelverf en kleurpotloden. Je ontvangt bij aankoop de originele illustratie. In verband met een mini vlekje bovenaan, krijg je €10 korting op dit origineel. Lees, voordat je een origineel besteld, mijn Algemene voorwaarden en Privacyverklaring. -annebrechtje behoudt de auteursrechten van deze illustratie. -annebrechtje behoudt de persoonlijkheidsrechten van deze illustratie, dat wil zeggen dat: wijzigingen, aantasting of verminking van het werk niet is toegestaan. -Het is niet toegestaan om de originele illustratie veelvuldig te kopiëren of te printen.
 • Nr 15/16 : het schildpadje In mei maakte ik gedurende 16 dagen elke dag een illustratie. Ik begon met dit project toen ik een kladblok ontving en die eigenlijk wou weggooien. Ik vond dat zo zonde! Om papierverspilling tegen te gaan, bedacht ik er een andere bestemming voor. Ik illustreerde elke dag een tekening, om anderen te inspireren en om mezelf uit te dagen. De illustratie is gemaakt met aquarelverf, zwarte balpen en kleurpotloden. Je ontvangt bij aankoop de originele illustratie. Lees, voordat je een origineel besteld, mijn Algemene voorwaardenen Privacyverklaring.annebrechtje behoudt de auteursrechten van deze illustratie. –annebrechtje behoudt de persoonlijkheidsrechten van deze illustratie, dat wil zeggen dat: wijzigingen, aantasting of verminking van het werk niet is toegestaan. -Het is niet toegestaan om de originele illustratie veelvuldig te kopiëren of te printen.
 • Nr 16/16 : het atelier In mei maakte ik gedurende 16 dagen elke dag een illustratie. Ik begon met dit project toen ik een kladblok ontving en die eigenlijk wou weggooien. Ik vond dat zo zonde! Om papierverspilling tegen te gaan, bedacht ik er een andere bestemming voor. Ik illustreerde elke dag een tekening, om anderen te inspireren en om mezelf uit te dagen. De illustratie is gemaakt met aquarelverf en kleurpotloden. Je ontvangt bij aankoop de originele illustratie. Lees, voordat je een origineel besteld, mijn Algemene voorwaarden en Privacyverklaring. –annebrechtje behoudt de auteursrechten van deze illustratie. –annebrechtje behoudt de persoonlijkheidsrechten van deze illustratie, dat wil zeggen dat: wijzigingen, aantasting of verminking van het werk niet is toegestaan. -Het is niet toegestaan om de originele illustratie veelvuldig te kopiëren of te printen.
 • Nr 10/16 : de nomadentent In mei maakte ik gedurende 16 dagen elke dag een illustratie. Ik begon met dit project toen ik een kladblok ontving en die eigenlijk wou weggooien. Ik vond dat zo zonde! Om papierverspilling tegen te gaan, bedacht ik er een andere bestemming voor. Ik illustreerde elke dag een tekening, om anderen te inspireren en om mezelf uit te dagen. De illustratie is gemaakt met aquarelverf Je ontvangt bij aankoop de originele illustratie. Lees, voordat je een origineel besteld, mijn Algemene voorwaarden en Privacyverklaring. –annebrechtje behoudt de auteursrechten van deze illustratie. –annebrechtje behoudt de persoonlijkheidsrechten van deze illustratie, dat wil zeggen dat: wijzigingen, aantasting of verminking van het werk niet is toegestaan. -Het is niet toegestaan om de originele illustratie veelvuldig te kopiëren of te printen.
 • Aanbieding!
  Nr 4/16 : de kameel In mei maakte ik gedurende 16 dagen elke dag een illustratie. Ik begon met dit project toen ik een kladblok ontving en die eigenlijk wou weggooien. Ik vond dat zo zonde! Om papierverspilling tegen te gaan, bedacht ik er een andere bestemming voor. Ik illustreerde elke dag een tekening, om anderen te inspireren en om mezelf uit te dagen. De illustratie is gemaakt met aquarelverf. Je ontvangt bij aankoop de originele illustratie. In verband met een mini vlekje bij zijn benen, krijg je €10 korting op dit origineel. Lees, voordat je een origineel besteld, mijn Algemene voorwaardenen Privacyverklaring.annebrechtje behoudt de auteursrechten van deze illustratie. –annebrechtje behoudt de persoonlijkheidsrechten van deze illustratie, dat wil zeggen dat: wijzigingen, aantasting of verminking van het werk niet is toegestaan. -Het is niet toegestaan om de originele illustratie veelvuldig te kopiëren of te printen.
 • Nr 5/16 : het mandarijnen patroon In mei maakte ik gedurende 16 dagen elke dag een illustratie. Ik begon met dit project toen ik een kladblok ontving en die eigenlijk wou weggooien. Ik vond dat zo zonde! Om papierverspilling tegen te gaan, bedacht ik er een andere bestemming voor. Ik illustreerde elke dag een tekening, om anderen te inspireren en om mezelf uit te dagen. De illustratie is gemaakt met aquarelverf en balpen. Je ontvangt bij aankoop de originele illustratie. Lees, voordat je een origineel besteld, mijn Algemene voorwaarden en Privacyverklaring. –annebrechtje behoudt de auteursrechten van deze illustratie. –annebrechtje behoudt de persoonlijkheidsrechten van deze illustratie, dat wil zeggen dat: wijzigingen, aantasting of verminking van het werk niet is toegestaan. -Het is niet toegestaan om de originele illustratie veelvuldig te kopiëren of te printen.
 • Nr 7/16 : de regenboog In mei maakte ik gedurende 16 dagen elke dag een illustratie. Ik begon met dit project toen ik een kladblok ontving en die eigenlijk wou weggooien. Ik vond dat zo zonde! Om papierverspilling tegen te gaan, bedacht ik er een andere bestemming voor. Ik illustreerde elke dag een tekening, om anderen te inspireren en om mezelf uit te dagen. De illustratie is gemaakt met aquarelverf. Je ontvangt bij aankoop de originele illustratie. Lees, voordat je een origineel besteld, mijn Algemene voorwaardenen Privacyverklaring.annebrechtje behoudt de auteursrechten van deze illustratie. –annebrechtje behoudt de persoonlijkheidsrechten van deze illustratie, dat wil zeggen dat: wijzigingen, aantasting of verminking van het werk niet is toegestaan. -Het is niet toegestaan om de originele illustratie veelvuldig te kopiëren of te printen.