DIENSTEN

ILLUSTRATIES OP MAAT

Jouw verhaal in beeld

Vraag je je af wat ik kan beteken voor jou? Vereeuwig jouw (en die van anderen – cadeautip!) bijzondere momenten, avonturen, verhalen en herinneringen in een speelse en unieke illustratie. Een geboortekaartje, familieportret, trouwstationery, poster, muurschildering, live tekenen op jullie bruiloft,…
De mogelijkheden zijn wat mij betreft eindeloos! Ook voor jouw bedrijf, event, boek of tijdschrift maak ik met veel liefde illustraties op maat. Of misschien heb je zelf een ander goed idee?! Laat het me vooral weten, ik denk graag met je mee!

Unieke verhalen

Geluk vermenigvuldigd zich door het te delen.

Ik geloof dat elk verhaal het waard is om vereeuwigd te worden en te delen. Ook die van jou! Ik vind het zo mooi als mensen mij toelaten in hun verhaal of op een bijzonder moment in hun leven. Het maakt mij oprecht gelukkig! Een illustratie kan datgene vastleggen wat met geen woord te beschrijven valt of met een foto te vangen is. Het zijn momenten die je voor altijd wil koesteren, wil kunnen aanraken en op terug wil kunnen blikken. Een moment dat je wil delen met anderen. De reacties en enthousiasme die daaruit voort mogen vloeien van mensen die jouw verhaal en mijn illustraties ontvangen… dan kan ik alleen maar denken: hier doe ik het voor.

Unieke illustraties

Illustreren doe ik met veel liefde en passie. Ik breng verhalen tot leven met waterverf, gouache, kleurpotlood en pen. Analoog werken heeft mijn voorkeur, omdat het altijd anders uitpakt dan je van tevoren kan bedenken. Dit maakt elke tekening weer uniek en geeft een speels effect. Ook vind ik het fijn dat ik het papier en het materiaal kan voelen. (Oké, dit klinkt heel zweverig, maar ik bedoel dat ik dan meer ‘feeling’ krijg met de illustratie.)

Ik houd van experimenteren met materialen, manieren van werken, kijken naar een verhaal. Vaak werk ik zoals ik hierboven omschrijf, maar soms wil ik hier wel eens van afwijken. Elk verhaal is weer anders en heeft dus ook een andere benadering nodig. Wat ik heb gemerkt, is dat mijn eigen stijl toch herkenbaar blijft, ondanks verschil in gebruik van materialen. Door dat experiment en dat ‘proces’ groei ik als mens, als illustrator. En het leuke is, is dat jij mee reist in dat proces.

Wanneer ik voor jou aan de slag ga, zijn er een aantal feedback momenten. Het is misschien mijn illustratiewerk, maar het gaat tenslotte om jouw verhaal.  Dus ik wacht altijd graag jouw mening af in de schetsfase, zodat we er samen een geweldige illustratie van kunnen maken!

Prijzen

Je hebt interesse in mijn werk, maar nu ben je benieuwd naar de prijzen zodat je weet waar je aan toe bent. Ik hanteer de volgende tarieven (exclusief drukkosten en extra opties) vanaf 1 juli 2020 geldig:

Geboortekaartje op maat :  245 euro
Trouwkaart op maat : 245 euro
Wil je graag een portret op je geboorte-of trouwkaart? Hier reken ik 50 euro extra voor.

Logo ontwerp : vanaf 495 euro
Illustratie op maat : vanaf 200 euro
Portretje op maat (originele illustratie) : vanaf 100 euro of klik op deze link 

Extra’s
Poster van geboortekaartje 25 euro
Stickers: 20 euro
Extra kaartje (kraamborrel of save the date): 50 euro

Staat jouw wens hier niet tussen en/of wil je graag een passende offerte ontvangen? Neem dan contact met mij op of stuur een mailtje naar info@annebrechtje.nl

Werkwijze

Nog steeds enthousiast en wil je me dolgraag spreken? Graag bel ik even om jouw wensen en ideeën door te spreken. Zo leren we elkaar ook beter kennen. Woon je in Kampen? Onder het genot van een kop koffie of thee spreek ik graag alles even door. Ik neem dan uiteraard mijn portfolio e.d. mee. Klik hieronder op een van de buttons om meer te weten te komen over hoe het maken van een geboortekaartje/trouwkaart in zijn werk gaat.

GEBOORTEKAARTJE
TROUWKAART