Hoi,

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Anne-Brechtje, 24 jaar, getrouwd en in verwachting van ons eerste kindje. Afgelopen zomer (2018) ben ik afgestudeerd aan de hogeschool voor de kunsten ArtEZ te Zwolle. Op de kunstacademie heb ik illustration design gestudeerd, wat precies bij me past!

Het is alles waar mijn passie ligt: het illustreren en vormgeven van een verhaal. Jouw verhaal, mijn verhaal, verhalen die ik in de natuur en de wereld tegenkom. Om beeld te maken bij deze verhalen gebruik ik verschillende technieken en materialen. Soms gebruik ik deze materialen ook door elkaar. Gouache, kleurpotlood, waterverf, inkt, knipsels van papier, linoprint of zeefdruk zie je vaak terug.

Ik maak zowel vrij werk als in opdracht. Voor prijzen kan je me een mail sturen, dan stuur ik je een prijslijst.
Dit maak ik o.a. op maat:

  • (familie)portretten
  • geboortekaartjes
  • weddingstationary (trouw- en save the date kaarten)
  • kerstkaarten met portret

Ik werk met alle liefde aan jullie aanvragen en mijn illustraties in mijn atelier boven het station in Kampen, wat een prachtig monument is en uitzicht heeft op de IJssel.

Heb je een leuk idee voor een illustratie op maat? Wil je graag samenwerken? Of heb je zin in een leuke babbel? Je mag me altijd vrijblijvend mailen, dat vind ik super leuk!

Liefs en hopelijk tot snel,

Anne-Brechtje

Mail

Leuk dat je even een kijkje neemt op mijn site! Wees vrij om me te mailen en te volgen op social media. Tot snel! Liefs, Anne-Brechtje