Ik maak verschillende illustraties en kaarten op aanvraag. Dit doe ik met veel liefde, tijd en plezier. Heb je zelf nog een leuk idee, maar staat het niet in deze lijst? Ben je benieuwd wat het allemaal kost? Je mag me altijd vrijblijvend mailen!


(Familie)portret

Familieportretten zijn de meest gevraagde illustraties die ik op aanvraag maak. Aan de hand van foto’s en leuke, persoonlijke weetjes ga ik aan de slag. Elk portret is weer uniek gemaakt met waterverf en inkt op 300 grams aquarelpapier. Je ontvangt dan ook de originele tekening, die ik zorgvuldig en leuk inpak.
Om alvast wat vragen te beantwoorden:

  • Wat is de grootte van een portret? – Ik maak al portretten vanaf A7 en gaan tot A3.
  • Wie en wat kan er op het portret staan? – Dat is volledig jouw keuze! Het kan een klein portretje zijn van moeder en kind, tot een groot familieportret van 12 personen. Huisdieren vind ik ook erg leuk om te tekenen! Wil je graag een favoriet interieuritem of een bepaald kledingstuk op de illustratie? Dat kan. Denk ook bijvoorbeeld aan de plek; mogen de personen buiten of binnen worden afgebeeld?
  • Ik wil graag een portret in gouache of kleurpotlood. Is dit mogelijk? – Ja, dat kan. Mail mij zodat we samen hierover na kunnen denken. De portretten in potlood worden op dik Bristol papier getekend en zijn wederom uniek en de potloden bevatten hoge pigmentatie.

Geboortekaartjes

Ik vind het een hele eer als ik het geboortekaartje kan en mag maken van jullie kleintje. Je kan bij mij terecht voor de volledige vormgeving van de kaart. Dit houdt in: tekst, opmaak, design en illustraties. Dit doe ik uiteraard wederom met veel liefde en aandacht! Ik houd hierbij rekening met jou/jullie wensen en ideeën. Ik vind het leuk om je/jullie te leren kennen en even samen aan tafel te zitten, zodat we een geweldige kaart kunnen ontwerpen, speciaal voor de mini op komst.
Om alvast wat vragen te beantwoorden:

  • Ik wil op de voorkant graag een familieportret. Kan dat? – Jazeker! Voor een meerprijs ontvang je zelfs de originele illustratie thuis, naast de geboortekaarten.
  • Waar kan ik de geboortekaarten drukken? – Ik laat kaarten drukken bij PeterPrint.nl (dit zit overigens niet in de prijs), een bedrijf waarvan ik weet dat ze snel en kwalitatief werk leveren! Dit raad ik dan ook altijd aan. Ze hebben hier een uitgebreide keuze aan formaten en papiersoorten. Uiteraard ben je vrij om zelf te kiezen waar je het laat drukken.
  • Welke materialen gebruik je? – Dat overleg ik graag met jou/jullie. Ik werk graag met waterverf, gouache en (kleur)potlood. Graag laat ik je/jullie tijdens een gesprek ook wat werk zien waarin ik de verschillende materialen gebruikt heb.

Trouwkaarten

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Jullie zijn je aan het voorbereiden op deze grote dag en zoeken nog een unieke trouwkaart. Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik vind het fantastisch om iets te kunnen betekenen voor jullie bruiloft en zit graag met jullie samen aan tafel om alles te bespreken. Een trouwkaart is heel persoonlijk en daarom vind ik het belangrijk om samen tot een geweldige kaart te komen. Jullie ideeën en input zijn meer dan welkom, het draait tenslotte om jullie! Je kan bij mij terecht voor de volledige vormgeving van de kaart. Dit houdt in: tekst, opmaak, design en illustraties. Niet alleen voor de trouwkaart kan je bij mij terecht, maar ook voor de save the date kaarten, menu of rsvp.
Om alvast wat vragen te beantwoorden:

  • Waar kan ik de trouwkaarten drukken? – Ik laat kaarten drukken bij PeterPrint.nl (dit zit overigens niet in de prijs), een bedrijf waarvan ik weet dat ze snel en kwalitatief werk leveren! Dit raad ik dan ook altijd aan. Ze hebben hier een uitgebreide keuze aan formaten en papiersoorten. Uiteraard ben je vrij om zelf te kiezen waar je het laat drukken.
  •  We willen graag een portret van ons op de voorkant. Kan dat? – Dat is zeker mogelijk! Voor een meerprijs ontvangen jullie zelfs de originele illustratie thuis, naast de trouwkaarten.
  • Kan je ook met de hand namen en teksten schrijven? – Dat kan zeker. Ik handletter ook graag jullie namen of andere tekstgedeeltes op de kaart, het menu of de enveloppen.
  • Hoelang duurt het maken van de trouwkaart? – Dit hangt af van verschillende factoren. Wat willen jullie precies? Willen jullie enkel een trouwkaart, een rsvp erbij of een complete set weddingstationary? Gaan jullie voor minimalistisch of uitbundig? Pas als ik antwoorden heb op deze vragen kan ik jullie vertellen hoe lang het gaat duren. Natuurlijk neemt de volledige set meer tijd in beslag dan alleen de trouwkaart. Neem tijdig contact met mij op zodat ik met aandacht aan jullie kaarten kan werken.